Nieuws

YouTuber krijgt PlayStation 5-development kit in handen

Macho Nacho Productions toont de PS5-devkit uitgebreid

Geschreven door Michel Musters op
YouTube-kanaal Macho Nacho Productions heeft een devkit van de PlayStation 5 weten te verkrijgen en geeft een uitgebreide blik op het apparaat in een nieuw filmpje.

Waar ontwikkelaars de development kit - die gebruikt wordt om games mee te ontwikkelen - over het algemeen achter de schermen houden en er dus niet enorm veel over de apparatuur bekend is, toont Macho Nacho nu alles wat er maar te tonen valt. 

Presentator Tito Perez laat in de video niet weten hoe hij aan de devkit is gekomen, maar geeft wel een duidelijke blik op het apparaat. Helaas kunnen er verder geen unieke programma's gestart worden op de devkit, omdat deze apparaten regelmatig opnieuw geactiveerd moeten worden door Sony zodat ze bruikbaar blijven. Dat houdt Macho Nacho Productions echter niet tegen om het design van de devkit uit te pluizen. De video is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Silent Hill: The Short Message' van leeftijfdsclassificatie voorzien Elke held in Gotham Knights geeft ander perspectief op het verhaal
1

Reacties op: YouTuber krijgt PlayStation 5-development kit in handen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Ardyn

    • 26 september 2022 09:06
    Deze devkits zijn uitermate beveiligd met NDAs… ik ben benieuwd of Sony acties onderneemt, indien het niet eerlijk verkregen is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.