Yoshi's Crafted World komt eind maart naar de Switch

Yoshi's Crafted World komt eind maart naar de Switch

Nintendo heeft in een nieuwe verhaal-trailer voor Yoshi's Crafted World de releasedatum onthuld voor de game. Ook heeft Nintendo aangekondigd dat Kirby's Extra Epic Yarn op 8 maart naar de Nintendo 3DS komt.

In Yoshi's Crafted World duikt de speler in een avontuur waarin alles binnen het spel handgemaakt lijktvan onder andere karton of wol. Als een pluizige Yoshi moeten spelers de wereld beschermen tegen Kamek en Bowser Jr. die een bijzondere Droomsteen willen stelen.

Yoshi's Crafted World staat gepland om 29 maart uit te komen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de vrolijke game.

Watch on YouTube

Ook heeft Nintendo Nederland bekendgemaakt dat Kirby's Extra Epic Yarn op 8 maart uit gaat komen voor de Nintendo 3DS. Dit heeft Nintendo Nederland in een tweet bekendgemaakt.

Kirby's Extra Epic Yarn is een nieuwe versie van de game speciaal gemaakt voor de 3DS. De game kwam namelijk eerder uit op de Nintendo Wii. De 3DS-versie bevat een paar nieuwe mini-games waarin King Dedede en Meta Knight voorkomen, manieren om Kirby sterker te maken en een nieuwe speelmodus om elk level langer en moeilijker te maken, genaamd Devilish-modus.

Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt 8 maart voor de Nintendo 3DS.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes! Dit wordt leuk!

0
test

Hoe Nintendo zulke prachtige platformers maakt. Waanzinnig wij hebben geluk met bedrijven die zulke leuke games maken. Alleen maar respect van mij. Geen stomme micro transacties (op console) leuk dlc. Hoop dat dit nooit veranderd.

0

Aanbevolen voor jou