Nieuws
Yoshi's Crafted World

Yoshi's Crafted World komt eind maart naar de Switch

Kirby's Extra Epic Yarn komt 8 maart al

Geschreven door Geert de Wekker op
Nintendo heeft in een nieuwe verhaal-trailer voor Yoshi's Crafted World de releasedatum onthuld voor de game. Ook heeft Nintendo aangekondigd dat Kirby's Extra Epic Yarn op 8 maart naar de Nintendo 3DS komt.

In Yoshi's Crafted World duikt de speler in een avontuur waarin alles binnen het spel handgemaakt lijktvan onder andere karton of wol. Als een pluizige Yoshi moeten spelers de wereld beschermen tegen Kamek en Bowser Jr. die een bijzondere Droomsteen willen stelen.

Yoshi's Crafted World staat gepland om 29 maart uit te komen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de vrolijke game.

Ook heeft Nintendo Nederland bekendgemaakt dat Kirby's Extra Epic Yarn op 8 maart uit gaat komen voor de Nintendo 3DS. Dit heeft Nintendo Nederland in een tweet bekendgemaakt.

Kirby's Extra Epic Yarn is een nieuwe versie van de game speciaal gemaakt voor de 3DS. De game kwam namelijk eerder uit op de Nintendo Wii. De 3DS-versie bevat een paar nieuwe mini-games waarin King Dedede en Meta Knight voorkomen, manieren om Kirby sterker te maken en een nieuwe speelmodus om elk level langer en moeilijker te maken, genaamd Devilish-modus.

Kirby's Extra Epic Yarn verschijnt 8 maart voor de Nintendo 3DS.

Dit artikel delen:

Lees meer

Barlog: 'Mijn idee voor God of War-dlc was te ambitieus' Verticale roguelike Downwell eind deze maand naar Nintendo Switch
2

Reacties op: Yoshi's Crafted World komt eind maart naar de Switch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • AlexKidd

  • 9 januari 2019 11:07
  Yes! Dit wordt leuk!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • burhan42

  • 9 januari 2019 18:56
  Hoe Nintendo zulke prachtige platformers maakt. Waanzinnig wij hebben geluk met bedrijven die zulke leuke games maken. Alleen maar respect van mij. Geen stomme micro transacties (op console) leuk dlc. Hoop dat dit nooit veranderd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.