Nieuws

Yo-Kai Watch komt volgend jaar naar het westen

3DS-game van Level-5 populair in Japan

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Yo-Kai Watch, de nieuwe game van Ni No Kuni- en Professor Layton-ontwikkelaar Level 5, verschijnt volgend jaar ook in het westen. Dat melden de studio en uitgever Nintendo.

De rpg voor 3DS verscheen in Japan in 2013. Er werden meer dan een half miljoen exemplaren van de game verkocht. Vorig jaar verscheen een vervolg, waar meer dan 3 miljoen exemplaren van werden verkocht. Inmiddels werkt Level-5 aan een derde deel.

Nintendo gaat de eerste game in het westen uitgeven. Het is nog niet bekend wanneer het spel in 2016 verschijnt. Yo-Kai Watch moet volgend jaar onder andere in Europa, de Verenigde Staten en Korea verschijnen en de uitgever gaat het spel elke maand in een andere regio lanceren.

Yo-Kai Watch draait om een kind dat een mysterieuze horloge vindt waarmee Yo-Kai gezien kunnen worden. Deze geesten kunnen getemd worden om vervolgens tegen andere Yo-Kai te laten vechten.

Bron: Siliconera

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-versie Resident Evil 5: Gold Edition mist code voor splitscreen Sunset Overdrive: Dawn of the Rise of the Fallen Machines
0

Reacties op: Yo-Kai Watch komt volgend jaar naar het westen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.