Yo-kai Watch 4 uitgesteld tot 2019 | Gamer.nl

Yo-kai Watch 4 uitgesteld tot 2019 | Gamer.nl

Ontwikkelaar Level-5 stelt Yo-kai Watch 4 uit naar 2019. Dit maakt, volgens href="https://gematsu.com/2018/10/yo-kai-watch-4-delayed-to-spring-2019-in-japan" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gematsu</a>, het laatste nummer van de magazine CoroCoro Comic bekend.

Yo-kai Watch 4 stond origineel gepland om aankomende winter in Japan uit te komen op de Nintendo Switch. Nu heeft Level-5 besloten de game uit te stellen tot volgend jaar. Er is momenteel nog geen reden bekend waarom de game wordt uitgesteld.

De game is het vierde deel van de populaire jrpg-franchise en werd afgelopen april aangekondigd in het Japanse tijdschrift Famitsu. In Yo-kai Watch 4 kan de speler kiezen uit drie tijdsperiodes. De eerste tijdsperiode is de hoofdtijdslijn waarin Keita leeft. De tweede periode is Shadowside, dat zich dertig jaar later afspeelt. De derde periode speelt zich af in de jaren zestig.

Eerder werden er screenshots uitgebracht van de aankomende Switch-game.

Yo Kai Watch 4
Yo-Kai Watch 4
Yo-Kai Watch 4
Yo-Kai Watch 4
Yo-Kai Watch 4

Daarnaast werd eerder bekend dat Yo-kai Watch 3, ruim twee jaar na de officiële lancering in Japan, aankomende winter naar de 3DS in Europa komt.

Yo-kai Watch 4 verschijnt in 2019 in Japan. Er is momenteel nog geen Europese lanceringsdatum bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou