Yo-Kai Watch 4 krijgt releasedatum in Japan

Yo-Kai Watch 4 krijgt releasedatum in Japan

Het magazine CoroCoro Comic onthult dat Yo-Kai Watch 4 op 6 juni wordt uitgebracht in Japan. Ook deelde ontwikkelaar Level-5 nieuwe gameplay-video's van het spel.

Yo-Kai Watch 4 stond gepland om in de winter van 2018 uit te komen in Japan. Echter maakte ontwikkelaar Level-5 in oktober bekend dat het spel werd uitgesteld tot 2019.

De meest recente editie van het maandelijkse CoroCoro Comic-magazine heeft nu onthuld dat Yo-Kai Watch 4 wordt uitgebracht in Japan op 6 juni voor Nintendo Switch.

Afgelopen weekend deelde de ontwikkelaar nog nieuwe video's van Japanse Youtubers, waarin gameplay van Yo-Kai Watch 4 te zien is. De beelden zijn opgenomen tijdens het World Hobby Fair Winter 2019-evenement, waar fans een demo van het spel konden proberen.

Wanneer Yo-Kai Watch 4 wordt uitgebracht in de rest van de wereld is nog niet bekend. In december 2018 werd Yo-Kai Watch 3 gelanceerd in Europa, dus de verwachting is dat het vierde deel voorlopig nog op zich laat wachten. Bekijk hieronder de laatste trailer van Yo-Kai Watch 4, die in januari werd geplaatst door Level-5.

Watch on YouTube

Yo-Kai Watch 4 is beschikbaar in Japan vanaf 6 juni. Een wereldwijde releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nog niet heel veel gameplay gezien van de nieuwe Pokémon game maar als het in de buurt van dit komt zit het wel goed.

0

Aanbevolen voor jou