Nieuws
Yo-Kai Watch 3

Yo-Kai Watch 3 komt in december naar Europa

Na meer dan twee jaar sinds de Japanse release

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Nintendo heeft een Europese releasedatum aangekondigd voor Yo-Kai Watch 3. De jrpg voor Nintendo 3DS verschijnt op 7 december in onze regio.

Opvallend is dat er niet is gekozen voor meerdere edities van de game. In Japan verscheen de game oorspronkelijk in twee versies: Sushi en Tempura, met ieder exclusieve Yo-Kai-beestjes. Later verscheen ook een derde editie genaamd Sukiyaki met een extra baas en nieuwe beloningen. In Europa wordt een enkele versie beschikbaar gesteld.

Yo-Kai Watch 3 is een nieuw hoofddeel uit de franchise die draait om Yokai; geesten, monsters en demonen die hun oorsprong kennen in de Japanse folklore. De game bevat veel nieuwe content waaronder personages, omgevingen en een nieuw gevechtssysteem.

De twee hoofdpersonages Nate en Hai een eigen avontuur aan. Nate verhuist met zijn familie naar St. Peanutsburg in Amerika. Tijdens zijn verhaal worden Nate, Whisper en Jibanyan vrienden met Wyatt. Het debuutverhaal van Hailey vindt plaats in Springdale, Japan waar ze samen met Yo-kai een detectivebureau runt.

In Noord-Amerika verschijnt de game, drie maanden later, op 8 februari. In Europa kunnen we vanaf 7 december aan de slag met Yo-Kai Watch 3.

Yo-Kai Watch 3

Dit artikel delen:

Lees meer

Titanfall-studio heeft meerdere games die volgend jaar uitkomen Battlefield 1 bij gratis Xbox Games with Gold in november
0

Reacties op: Yo-Kai Watch 3 komt in december naar Europa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.