Nieuws

Update: Yo-kai Watch 2 komt in 2017 in het Nederlands uit

Skeletspoken en Gigageesten

Geschreven door Alicia Tai op

Update: Nintendo Nederland meldt op Twitter dat Yo-kai Watch 2: Skeletspoken en Gigageesten in de lente van 2017 naar Nederland komen. Het is daardoor aannemelijk dat de games naar het Nederlands worden vertaald.

Origineel bericht:
De geestige rpg Yo-Kai Watch 2 komt in de lente van 2017 naar Europa voor Nintendo 3DS.

Yo-kai Watch 2 verschijnt in twee varianten: Fleshy Souls en Bony Spirits. Spelers krijgen een andere versie van het verhaal te zien, afhankelijk van welke versie ze spelen. Ook zijn er andere Yo-kai te vinden in beide games.

Het vervolg op Yo-kai Watch verscheen origineel in 2014 in Japan. De game vertelt het achtergrondverhaal van de titulaire Yo-kai Watch en voegt onder andere een multiplayermodus toe, naast een flinke lijst aan nieuw te vangen Yo-kai.

Om nieuwe spelers kennis te laten maken met de serie, brengt Nintendo op 7 oktober ook een blauwe Nintendo 2DS uit met Yo-kai Watch voorgeïnstalleerd.

In de Yo-kai Watch-games gaan spelers op zoek naar geesten en monsters genaamd Yo-kai om zo mysteries in de stad Springdale op te lossen. Door de wezens te bevrienden kunnen ze vervolgens opgeroepen worden tijdens gevechten.

Yo-kai Watch 2: Bony Spirits en Fleshy Souls verschijnen relatief laat in Europa. De games komen op 30 september uit in Amerika en 15 oktober in Australië en Nieuw-Zeeland. Laatstgenoemde versie is ook speelbaar op Nederlandse 3DS-systemen, waardoor importeren mogelijk is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update voor Fez voegt speedrun-modus toe Gemist: Emily Is Away
0

Reacties op: Update: Yo-kai Watch 2 komt in 2017 in het Nederlands uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.