Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aangekondigd | Gamer.nl

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aangekondigd | Gamer.nl

href="https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/YO-KAI-WATCH-2-Psychic-Specters-1243556.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=YoKaiWatch2%7CPsychicSpecters%7Cw28">Nintendo</a> kondigt vandaag Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aan, die in de herfst van dit jaar zal worden gelanceerd.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters is de nieuwe versie van het spel Yo-kai Watch 2, Yo-kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls. De game zal niet alleen de volledige ervaring van Yo-kai Watch 2 bevatten, maar ook nieuwe features en content. Zo zal deze versie van het spel twaalf nieuwe quests aanbieden, inclusief één die dieper in zal gaan op de oorsprong van de mysterieuze Darknyan.

Daarnaast kunnen spelers vijftien Wicked Yo-kai bevrienden, nieuwe locaties ontdekken en wordt de Yo-kai Watch Blasters local co-op mode uitgebreid met nieuwe bazen. Daarbovenop zullen er exclusieve dungeons beschikbaar worden voor spelers die in bezit zijn van Bony Spirits en Fleshy Souls. De spelers kunnen hun save-data gebruiken van deze versie om nieuwe dungeons, speciale bazen en exclusieve Yo-kai te bevrienden.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters zal in de herfst van dit jaar verschijnen voor Nintendo 3DS en 2DS systemen. Lees hier onze review van Yo-kai Watch 2: Bony Spirits op Gamer.nl .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou