Nieuws

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aangekondigd

Deze herfst in de winkel

Geschreven door Eline Oosterloo op
Nintendo kondigt vandaag Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aan, die in de herfst van dit jaar zal worden gelanceerd.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters is de nieuwe versie van het spel Yo-kai Watch 2, Yo-kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls. De game zal niet alleen de volledige ervaring van Yo-kai Watch 2 bevatten, maar ook nieuwe features en content. Zo zal deze versie van het spel twaalf nieuwe quests aanbieden, inclusief één die dieper in zal gaan op de oorsprong van de mysterieuze Darknyan.

Daarnaast kunnen spelers vijftien Wicked Yo-kai bevrienden, nieuwe locaties ontdekken en wordt de Yo-kai Watch Blasters local co-op mode uitgebreid met nieuwe bazen. Daarbovenop zullen er exclusieve dungeons beschikbaar worden voor spelers die in bezit zijn van Bony Spirits en Fleshy Souls. De spelers kunnen hun save-data gebruiken van deze versie om nieuwe dungeons, speciale bazen en exclusieve Yo-kai te bevrienden.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters zal in de herfst van dit jaar verschijnen voor Nintendo 3DS en 2DS systemen. Lees hier onze review van Yo-kai Watch 2: Bony Spirits op Gamer.nl .


Dit artikel delen:

Lees meer

'Oculus komt later dit jaar met zelfstandige vr-bril van 200 dollar' Gamescom-persconferentie Microsoft op zondag 20 augustus
0

Reacties op: Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.