Yakuza-spin-off Judgement lanceert in juni

Yakuza-spin-off Judgement lanceert in juni

Judgement wordt in juni uitgebracht in Europa en de rest van het Westen. Spelers die de Yakuza-spin-off vanaf morgen reserveren, kunnen vier dagen eerder aan de slag met het spel.

In december 2018 werd Judgement gelanceerd in Japan. In dezelfde maand maakte uitgever Sega ook bekend dat het Japanse actie-avonturenspel een Engelse vertaling krijgt.

Judgement speelt zich af in de wereld van de Yakuza-spellen en vertelt het verhaal van de detective Takayuki Yagami. Het spel vindt plaats in het fictieve Kamurocho-district in Tokyo, waar Yagami de moordenaar van drie Yakuza-leden moet opsporen.

Hoewel eerst alleen werd gemeld dat Judgement in de zomer van 2019 naar het Westen zou komen, heeft Sega Europe nu op Twitter onthuld dat de lanceringsdatum van het spel staat gepland voor 25 juni. Judgement is alleen verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en kan vanaf morgen 15:00 uur Nederlandse tijd gereserveerd worden in de digitale winkel van het platform.

Spelers die Judgement online reserveren kunnen al vanaf 21 juni aan de slag met het singleplayer-spel, vier dagen eerder dan de wereldwijde lancering. Fans die een fysieke kopie van het spel kopen moeten dus iets langer wachten, maar krijgen wel een exemplaar met een omkeerbare, Japanse cover-art en een sticker van Ryu Ga Gotoku Studio. Judgement kan met zowel Engelse stemmen als de originele Japanse audio worden gespeeld .

Judgement is beschikbaar vanaf 25 juni voor de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

houdt deze al een tijdje in de gaten.. ziet er vet uit.

0

Aanbevolen voor jou