Nieuws
Yakuza: Like A Dragon

Yakuza-maker begint radioshow in Japan

Nagoshi Studio Presents Future Lounge

Geschreven door Michel Musters op
Yakuza-bedenker Toshihiro Nagoshi heeft aangekondigd een radioshow te gaan presenteren in Japan.

De Japanstalige show Nagoshi Studio Presents Future Lounge wordt vanaf nu regelmatig op Tokyo FM uitgezonden. Naghoshi presenteert de show samen met tv- en radiopersoonlijkheid Ami Kikuchu. 

De show speelt zich af in een fictioneel café. Elke aflevering komt er een andere gast langs die zijn of haar passies en kijk op het leven deelt. Nagoshi: "Ik heb altijd al een radioprogramma willen maken, en toen ik er aan begon realiseerde ik me eens te meer dat het belangrijk is om gasten goed te begrijpen. Daar wil ik mij allereerst op focussen."

Nagoshi vertrok eerder bij Sega en heeft zijn eigen studio Nagoshi Studio opgericht, dat onderdeel is van het Chinese bedrijf NetEase Games. Pas geleden werd bekendgemaakt dat de nieuwe game van de studio nog maar in conceptfase  bestaat.

Overigens lijkt het een trend te worden dat Japanse ontwikkelaars zich in het presentatievak storten. Hideo Kojima kondigde eerder dit jaar aan een eigen podcast te beginnen en Katsuhiro Harada - de maker van Tekken - is vorig jaar met een videoreeks begonnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tiny Tina’s Wonderlands voelt als een luchtige Borderlands-uitbreiding Lenovo IdeaPad Gaming 3i-laptops bieden gpu's van Nvidia en Intel
0

Reacties op: Yakuza-maker begint radioshow in Japan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.