Yakuza-bedenker werkt aan Black Panther: A New Yakuza Chapter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nagoshi's nieuwe game stond al een tijdje bekend als 'Project K' maar heeft nu een echte titel gekregen. De titel 'Kurohyou: Ryu ga Gotoku Shinshou', ofwel Black Panther: A New Yakuza Chapter werd deze week voor het eerst bekendgemaakt in verschillende Japanse gamemagazines. Ook heeft de game een officiële releasedatum gekregen, namelijk 22 september in Japan. Uitgever Sega heeft vooralsnog niets gemeld over een Europese release van de game.

Black Panther

Black Panther: A New Yakuza Chapter vertelt het verhaal van een jeugdcrimineel genaamd Tatsuya Ukyo. Hij verhuisd naar de stad Kamurocho en besluit daar een overval te plegen. De zaak die hij tracht te overvallen wordt door de Yakuza geleid, wat hem in de problemen brengt. Black Panther komt exclusief uit op de PSP en moet Yakuza niet vervangen maar aanvullen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou