Yakuza 8 gaat Like A Dragon 8 heten

Yakuza 8 gaat Like A Dragon 8 heten

Yakuza 8 heeft een naamswijziging gekregen. De game staat vanaf nu bekend als Like A Dragon 8.

Dat werd vandaag tijdens een Yakuza-livestream aangekondigd door producent Masayoshi Yokoyama. Het is niet bekend waarom de Yakuza-naam wordt vervangen, maar eerder werd al gemeld dat Yakuza 8 een tijdelijke naam zou zijn.

In Like A Dragon 8 keren zowel Kiryu als Ichiban terug - beiden spelen de hoofdrol in het spel. Yokoyama meldt dat "de schaal van het spel erg groot is, het wordt de grootste game (binnen de franchise) tot nu toe. Het spel draait om Kiryu die zijn verleden met zich meedraagt en Ichiban die zijn toekomst nog voor zich heeft."

Like A Dragon 8 moet in 2024 verschijnen op Steam, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en moet wederom een rpg worden. "We zijn op dit moment nog bezig met het opnemen van dialogen."

Er zijn vandaag nog twee Yakuza-games aangekondigd. Tijdens de State of Play vannacht werd een remake van Like A Dragon: Ishin aangekondigd. Tijdens de Yakuza-livestream vanmiddag werd gemeld dat het spel op 21 februari 2023 uitkomt. Daarnaast is de spin-off Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oei, ik weet niet of ik een fan van die Kiryu ben

0
test

@Tad Denk dat het een kwestie van wennen is, na zoveel jaar

0
test

In de subtitel staat het jaartal verkeerd waarin Like a Dragon 8 komt. 2023 hoort 2024 te zijn.

0
test

@rvg1983 Thanks!

0

Aanbevolen voor jou