Yakuza 7 heet Yakuza: Like a Dragon in het westen

Yakuza 7 heet Yakuza: Like a Dragon in het westen

Het eerder aangekondigde Yakuza 7 krijgt de naam Yakuza: Like a Dragon in het westen.

Sega tweette de naam al een paar dagen geleden, maar verwijderde de tweet toen weer. Hieronder is de eerste Engelse trailer van het spel te zien. Daarnaast is er een Japanse gameplayvideo uitgebracht, waarin verschillende personages worden geïntroduceerd, het rpg-gevechtssysteem is te zien en wordt getoond hoe er een party met personages gemaakt kan worden. Ook worden er diverse minigames, zoals een kartgame, getoond.

Yakuza: Like a Dragon draait om het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga, en de setting is Yokohama, vlakbij Tokio. De kaart waarop het spel zich afspeelt zou driemaal groter zijn dan de voorgaande Yakuza-games. Hoofdpersonage Kasuga is een fan van de Dragon Quest-reeks, en Sega heeft toestemming gevraagd aan Dragon Quest-bedenker Yuji Horii om het spel te noemen in Yakuza 7.

Het gevechtssysteem van de Yakuza-reeks wordt in dit deel op de schop genomen. De Streets of Rage-achtige gevechten worden vervangen door een menu dat meer lijkt op klassieke rpg's. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 4 en moet op 16 januari 2020 uitkomen in Japan. Een westerse release volgt later in 2020.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Like a Dragon.. Breathing Fire for the very first time?

0

Aanbevolen voor jou