Xenoblade Chronicles X komt mogelijk naar Switch | Gamer.nl

Xenoblade Chronicles X komt mogelijk naar Switch | Gamer.nl

De Nintendo Switch zou in de eerste zes maanden van release een overzetting van de Wii U-game Xenoblade Chronicles X krijgen.

Dat meldt Laura Kate Dale, een voormalige journalist van Destructoid die inmiddels diverse Switch-geruchten heeft gelekt, waaronder correcte informatie voordat Nintendo's nieuwe console werd onthuld. Op Twitter onthulde ze een lijst met games die in het eerste jaar voor Switch uitkomen, al benadrukt ze dat dit niet alle games zijn, alleen de games waar ze van weet.

In de lijst noemt ze ook de games waar vorige week al geruchten over gingen. Op de dag van lancering zouden een 3D Mario, Splatoon (samen met de console), de Mario-rpg met de Rabbids van Ubisoft, Skyrim en Just Dance 2017 komen.

In de eerste zes maanden zouden Xenoblade Chronicles X, een overzetting van Super Smash Bros., Zelda: Breath of the Wild, een Guardians of the Galaxy-game van Telltale, een port van Mario Kart 8 en een port van Mario Maker uitkomen. Later in het jaar zouden Pikmin 4 (die qua naam een reboot moet worden en dus geen vier in de naam krijgt) en Pokémon Stars, de mogelijke derde versie van de nieuwe Pokémon-game na Sun en Moon, uitkomen. Ook zou Nintendo aan een demo voor Zelda: Breath of the Wild werken.

Afgelopen week gingen er al veel geruchten over aankomende Switch-games, waaronder bovengenoemde 3D Mario, Splatoon, Pokémon Stars, de Mario-rpg met Ubisoft's Rabbids en een nieuwe Wave Race. Nintendo zelf heeft nog niets bevestigd. In januari houdt het bedrijf een evenement waar het de line-up van de nieuwe console onthult.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou