Xenoblade Chronicles 2 krijgt Expansion Pass en Rex-outfit voor Zelda: Breath of the Wild onthuld | Gamer.nl

Xenoblade Chronicles 2 krijgt Expansion Pass en Rex-outfit voor Zelda: Breath of the Wild onthuld | Gamer.nl

Nintendo heeft zojuist hun Nintendo Direct-uitzending over Xenoblade Chronicles 2 afgerond en onder andere informatie gedeeld over dlc voor de rpg.

Xenoblade Chronicles 2 ontvangt na release nieuwe content dankzij een Expansion Pa . De dlc wordt in verschillende fases uitgebracht. In december krijgen spelers al 'behulpzame items'. Gedurende 2018 worden nieuwe quests, een nieuwe zeldzame 'blade', een nieuwe modus met krachtigere vijanden en nieuwe verhalende content uitgebracht. Deze Expansion Pa is vanaf 1 december beschikbaar en kost 29,99 euro.

In de Direct is ook bekendgemaakt dat de game twee talen audio ondersteunt, door middel van een gratis dlc-pakket die op release te downloaden is.

Om de release van Xenoblade Chronicles 2 te vieren, ontvangen spelers van The Legend of Zelda: Breath of the Wild een nieuwe quest om een outfit van hoofdpersonage Rex vrij te spelen. Deze quest wordt op 9 november beschikbaar gesteld.

De volledige Direct is hieronder te bekijken. Xenoblade Chronicles 2 is vanaf 1 december exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Xenoblade Chronicles 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou