Nieuws
XCOM: Chimera Squad

Xcom: Chimera Squad komt volgende week uit

Spel wordt uit het niets aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Firaxis heeft uit het niets Xcom: Chimera Squad aangekondigd, een nieuwe Xcom-game die al op 24 april uitkomt.

De game verschijnt dan op Steam. Chimera Squad speelt zich vijf jaar na Xcom 2 af. In die game hadden buitenaardse wezens de aarde overgenomen en moest de mensheid een verzet oprichten. Inmiddels is de aarde gered, maar mensen en aliens leven naast elkaar. Spelers hebben de leiding over een politieteam met mensen, aliens en hybrides genaamd Chimera Squad.

Hoewel de tactische gameplay uit Xcom 2 terugkeert, is de setting dus behoorlijk anders. Spelers gaan er met hun team op uit om geweld in de stad tegen te gaan. Wanneer een nieuwe situatie zich voordoet, kunnen spelers hun unit samenstellen en bepalen wanneer welk personage aan de beurt is. Vervolgens wordt er naar de plek van bestemming gereisd en begint de tactische gameplay. Sommige situaties hebben meerdere breach points om de aanval in te zetten.

Zoals gezegd is Xcom: Chimera Squad vanaf 24 april op Steam beschikbaar. De game kan daar nu tijdelijk voor 9,99 euro besteld worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony geeft Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis weg Update: Assassin's Creed 2 nu gratis beschikbaar op Uplay
1

Reacties op: Xcom: Chimera Squad komt volgende week uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    do365nic

    • 15 april 2020 11:29
    ziet er cool uit

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.