xCloud vanaf september onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate

xCloud vanaf september onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate

Vanaf september is Project xCloud onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate. Dat laat Microsoft weten op href="https://news.xbox.com/en-us/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Xbox Wire</a>.

Xbox Game Pass Ultimate geeft gebruikers voor 12,99 euro per maand toegang tot Game Pass op Xbox One en PC en Xbox Live Gold. Microsoft meldt dat xCloud zonder additionele kosten aan het pakket wordt toegevoegd. Daarmee zijn ruim honderd Game Pass-titels speelbaar via de cloud.

Ook meldt Spencer dat spelers niet worden 'geforceerd' over te gaan naar de volgende generatie consoles. 'De komende jaren' verschijnen Xbox Game Studios-titels daarom ook op Xbox One.

Momenteel is de bèta van Project xCloud beschikbaar in verschillende landen, waaronder Nederland. Uit het bericht wordt niet duidelijk of de toevoeging van de dienst aan Game Pass Ultimate de huidige bèta vervangt. Aan Gamer.nl vertelt Microsoft dat er 'dichterbij lancering' meer details worden gedeeld. Gamer.nl was gematigd enthousiast over de test.

Op 23 juli zendt Microsoft om 18:00 uur een presentatie uit met nieuwe Xbox Series X-games. De presentatie toont onder andere de campagne van Halo Infinite.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En dit is rede waarom ik eerst een xbox koop. Games zijn er wel ja Sony en Nintendo hebben betere games. Maar heb wel vertrouwen dat xbox nu met betere komt deze generatie zoveel staat op spel als ze stadia en amazone voor willen blijveb

0

@hulstpower ik heb ook een heel goed gevoel bij xbox atm. veel zin in de nieuwe generatie, ik ben benieuwd naar de presentatie volgende week

0

@hulstpower als ze alleen een halo tonen en een nieuwe Forza. Dan ga ik voor het eerst geen Xbox halen. Ik wil verse games.

0
test

@Roy36NL er is hellblade 2 en everwild zij. Al 2 titels die mij meer aanspreken dan Sony liet zien. Maar verwacht dat Sony ook nog niet alles getoond heeft.

0
test

@Roy36NL nieuwe Halo gaat wel echt vet worden denk ik hoor, nieuwe engine en wordt al 5 jaar aan gewerkt.

0

Aanbevolen voor jou