Nieuws
xcloud

Project xCloud-bèta krijgt vijf nieuwe games

Onder andere Ori and the Will of the Wisp

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Er worden vijf nieuwe games aan de bèta van de service Project xCloud toegevoegd. Het gaat om Ori and the Will of the Wisps, Batman: Arkham Knight, Mortal Kombat X, Lego Batman 3: Beyond Gotham en Pillars of Eternity.

Dat zijn vijf extra games die via de Project xCloud op Android gespeeld kunnen worden. Microsoft voegt de games toe aan een lijst van meer dan vijftig games, waaronder Destiny 2, Gears 5, Hellblade, Madden NFL 20 en Shadow of the Tomb Raider. Deze games zijn gratis voor iedereen in de xCloud-bèta beschikbaar.

Project xCloud bevind zich in Nederland op het moment in de bèta-fase. Om mee te kunnen doen moeten geïnteresseerden zich aanmelden via de website van de service. Om mee te kunnen doen met de bèta moet de geïnteresseerde een Android-telefoon of tablet hebben met Android-versie 6.0 of hoger en een Bluetooth-versie van 4.0+. Daarnaast heeft diegene een Xbox-One-draadloze-controller met Bluetooth nodig. De Xbox-controller is geschikt als het deel met de startknop een geheel is met de rest van de voorkant van de controller (de controllers van de oudere Xbox One zijn helaas niet geschikt). Tot slot heb is er een goede internetconnectie nodig en moet de Xbox Game Streaming-app geïnstalleerd zijn op de smartphone of tablet.

Benieuwd hoe Project xCloud in de praktijk werkt? Lees dan ons uitgebreide testartikel.

xCloud

Dit artikel delen:

Lees meer

Demo voor Destroy All Humans!-remake uitgekomen op pc De beste videokaarten die je in 2020 kunt kopen
1

Reacties op: Project xCloud-bèta krijgt vijf nieuwe games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    KoningDriessen

    • 28 mei 2020 14:40
    Andere bluetooth controllers (DS4) werken ook

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.