Xbox.com wordt vernieuwd, krijgt nieuwe features | Gamer.nl

Xbox.com wordt vernieuwd, krijgt nieuwe features | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na de update kunnen Xbox 360-bezitters hun Avatar, hun digitale alter ego op Xbox Live, op de website aanpa en. Momenteel kan dit alleen in het menu van de Xbox 360. Bovendien kunnen nieuwe kledingstukken voor Avatars hier eerst bekeken worden, voordat deze worden gekocht.

Verbeteringen

Ook komt er een gecombineerd overzicht voor berichten, vrienden en verzoeken van andere spelers die samen willen gamen. De berichtgeving over Xbox Live-abonnementen wordt verbeterd en aan de hand van speciale rapporten kunnen gebruikers zien hoe hun gezin gebruikmaakt van Xbox Live. Ook zullen de zoek- en filterfuncties op de website worden verbeterd.

Tot slot is het via de vernieuwde Xbox.com mogelijk om spellen te spelen met Xbox Live-vrienden op het web én op Windows Phone 7, Microsoft's nieuwe mobiele besturing ysteem. Door de update zal de website morgenochtend om 11 uur voor korte tijd niet bereikbaar zijn.



Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou