‘Xbox werkt aan een heropleving van Banjo-Kazooie’

‘Xbox werkt aan een heropleving van Banjo-Kazooie’

Volgens geruchten werkt Xbox aan een heropleving van Banjo-Kazooie.

Het gerucht is afkomstig van Dimitris Giannakis, beter bekend als Modern Vintage Gamer (MVG), een Australisch-Amerikaanse programmeur en YouTuber die nu onder andere werkt als freelancer voor ontwikkelaar Nightdive Studios. Hij zegt in de Nate the Hate-podcast gesprekken te hebben opgevangen over een terugkeer van Banjo-Kazooie, een “revival” die volgens MVG tijdens de presentatie van Xbox en Bethesda onthuld wordt.

“Banjo zal er zijn bij deze show, en hij wordt aangekondigd”, aldus MVG. “Ik heb met veel mensen gesproken; hoewel ik geen insider ben, ben ik wel een ontwikkelaar, en soms hoor ik dingen, en ik was bij GDC (Game Developers Conference, red.) eerder dit jaar, en daar waren mensen aan het praten over Banjo.” MVG zegt dat hij niet zeker weet om wat voor project het gaat.

“Ik denk dat er een Banjo-aankondiging komt tijdens deze show, want man, ik blijf maar horen over Banjo”, aldus MVG. De Xbox & Bethesda Showcase vindt zondag om 19.00 uur Nederlandse tijd plaats (bekijk hier het volledige gamezomer-overzicht).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet dat er iemand hier heel blij van wordt waarschijnlijk haha. Maar ik ook wel, hopelijk doen ze het met respect voor de serie

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja! Je weet er waarschijnlijk meer vanaf dan ik maar ik vond dit goed nieuws op deze zondag morgen

0
test

Als het maar niet zoals deel 3 word masr gewoon een goeie 3d platformer. Vond deel 3 er wel mooi uit zien op de one x met 4k update.

0

Aanbevolen voor jou