Xbox-versie van Age of Empires 4 wordt mogelijk intern getest

Xbox-versie van Age of Empires 4 wordt mogelijk intern getest

Een testversie van Age of Empires 4 voor Xbox-consoles zou worden vermeld.

Twitter-gebruiker ALumia_Italia staat er om bekend codenamen van Microsoft in de gaten te houden die soms opduiken in de Insider Hub van Microsoft. De Twitter-gebruiker heeft daar nu een bestand genaamd 'XIP_CAR_JANUARY_2022' gevonden. 'CAR' is daarbij een afkorting voor 'Cardinal', de codenaam die Microsoft gebruikt voor Age of Empires 4. 'XIP' staat mogelijk voor 'Xbox Insider Preview'.

Eind vorig jaar kwam Age of Empires 4 voor pc uit. Een Xbox-versie is nooit officieel aangekondigd, maar de ontwikkelaar gaf in een eerder interview al aan na te willen denken over hoe een Xbox-versie van de game gerealiseerd zou kunnen worden.

De pc-versie van Age of Empires 4 scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Na een drietal remasters is het eindelijk tijd voor het échte vervolg: Age of Empires 4 is een stevige hoofdmaaltijd voor ieder die verlangde naar een lekkere real time strategygame. Het spel heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde campagne met een aantal toffe verhaallijnen. De historische documentaires en achtergrondinformatie zijn mooi gemaakt en geven voldoende extra kennis zonder dat je het gevoel hebt op school te zitten. Grafisch is het niet de allermooiste game van 2021 en de kunstmatige intelligentie van de eenheden zou juist wel terug naar de schoolbanken mogen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was wel te verwachten imo.

0
test

Een goeie logische zet van MS. Heb er als niet RTS fan veel plezier van gehad.

0

Aanbevolen voor jou