Op Gamesen is te lezen dat ze een exclusief plaatje hebben gekregen van een anonieme bron die beweerd dat dit het uiterlijk van de Xbox is zoals het gepland.

Dit bericht is overigens (nog) niet door Microsoft bevestigd.Van een anonieme bron kregen we vandaag dit plaatje, dat volgens deze bron afkomstig is van de snodaard die er enkele weken geleden in slaagde om de website van Microsoft te hacken. Zo heel snood vinden we hem niet als we dit mooie staaltje werk er voor terug hebben gekregen!

Het lijkt ons overigens waarschijnlijker dat Microsoft dit plaatje bewust in omloop heeft gebracht, met twee mogelijke uitkomsten: of het plaatje is nep, en het is een valse lead van de heren uit Redmond om nog eens wat extra hype te scheppen, of het is een stille aankondiging van het uiteindelijke ontwerp. Is dat laatste het geval, dan kun je de officiele unveiling heel binnenkort verwachten.

Er lijkt in elk geval vrijwel geen twijfel te bestaan over de kwaliteit van het plaatje. Zelfs die groene 'kap' aan de voorkant schijnt authentiek door. Als een en ander toch door een knutselaar in elkaar gezet blijkt te zijn, dan prijzen we deze dame of heer voor het kundige werk.

Het woord is nu aan Microsoft...

Nu willen we jullie mening natuurlijk horen

of