Xbox-topman wil graag God of War Ragnarök spelen

Xbox-topman wil graag God of War Ragnarök spelen

Xbox-topman Phil Spencer laat weten niet te kunnen wachten om PlayStation-game God of War Ragnarök te spelen.

De baas van gaming bij Microsoft reageerde op een Twitter-draadje van het Xbox-kanaal waarin aan games gerelateerde vragen worden gesteld. Zo wordt er gevraagd naar welke game men het meeste uitkijkt, waarop Spencer antwoord met de PS5- en PS4-game God of War Ragnarök.

Spencer laat verder weten dat hij op dit moment vooral de Hot Wheels-uitbreiding voor Forza Horizon 5 speelt, dat de eerste game die hij ooit heeft gespeeld Pong is, dat de meest recente game die hij heeft uitgeprobeerd Road 96 is en dat zijn favoriete game ooit Robotron: 2084 is. De game die Spencer als eerste aan een holbewoner zou tonen om hem versteld te doen staan, is Lumines: "Een perfecte combinatie van mechanismen, muziek, stijl en herspeelbaarheid."

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Phil heeft zich al vaker uitgesproken over de so-called console wars. Dit is toch helemaal prima: De beste man doet gewoon een shoutout naar zijn conculega's. Niets mis mee. Of het eerlijk is of tactisch, geen idee. Ik denk het eerste. Omdat je voor het ene bedrijf werkt betekend niet dat je niet het spelletje van het andere bedrijf mag spelen toch? Phil houdt gewoon van games en volgens mij is het geen geheim dat God of War voor velen een van de tofste games op aarde is.. Misschien kijkt Jim wel uit naar Starfield.. je weet het niet..

0
test

@kleinekoosjer Phil is altijd gamer in hart en nieren geweest, ik denk dus ook wel dat het waar is. Hij heeft ook gewoon een Switch thuis.

0

@kleinekoosjer En daarbij is het altijd goed om echt te weten hoe de games van de concurrent in elkaar steken. Wat is wel goed en wat niet, dat helpt alleen maar in het beoordelen van je eigen games.

0
test

@Ziminar denk niet dat phil daarom een game hoeft te spelen om te weten wat er goed en niet goed aan is dat weet de man wel, hij is gewoon een fan van games. Dit kan je ook zien in de dingen die hij heeft gedaan voor ons gamers en de games die hij speelt.

0

Aanbevolen voor jou