Nieuws
Cyberpunk 2077

Xbox stopt met soepel refund-beleid voor Cyberpunk 2077

Refunds worden niet meer zonder vragen uitgedeeld

Geschreven door Niels Arts op
Vanaf 6 juli is het niet meer mogelijk om een gegarandeerde refund aan te vragen voor Cyberpunk 2077 op Xbox.

Cyberpunk 2077 lanceerde 10 december 2020 voor pc en consoles, maar de game draaide vooral op de vorige generatie consoles erg slecht. Vandaar dat Sony besloot het spel volledig uit de PlayStation Store te halen, en Xbox een soepeler refund-beleid hanteerde dan spelers gewend zijn. Xbox werkte met een "no questions asked"-beleid, waar ze binnenkort vanaf gaan stappen.

Deze verandering volgt het besluit van Sony om Cyberpunk 2077  weer in de PlayStation Store te zetten. Dit komt echter niet zonder gevolgen, want wanneer spelers de Cyberpunk 2077-pagina in de PS Store bezoeken, krijgen ze wel een waarschuwing te zien over het feit dat de game nog steeds niet optimaal draait op de normale PS4, en dat het wordt aangeraden om de PS4 Pro- of PS5-versie te spelen.

Een soortgelijke waarschuwing geeft Xbox niet. Cyberpunk 2077 ontvangt nog regelmatig patches en een update speciaal voor de Xbox Series X/S en PlayStation 5 staat voor later dit jaar op de planning.

Dit artikel delen:

Lees meer

Insomniac Games op zoek naar personeel voor multiplayer-project Frontier praat over veranderingen in Jurassic World Evolution 2
0

Reacties op: Xbox stopt met soepel refund-beleid voor Cyberpunk 2077

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.