Het nieuws dat Sony de prijs van Playstation 2 gaat verlagen is nog niet afgekoeld of we krijgen weer nieuwe info over een actie van Microsoft. Het gaat hier niet om een prijsverlaging, maar om het vergeven van extra goodies bij de console.

Vanaf 1 september zal Microsoft een actie starten waarbij de Xbox wordt vergezeld van een DVD afstandsbediening, een DVD van Jurrasic Park 3, een Xbox Magazine en een formulier om kans te maken op een gratis televisie. Dit alles voor dezelfde prijs als de Xbox nu in de winkels ligt, namelijk 299 euro.

Daarnaast melden onze bronnen dat dit de eerste in een serie van acties is die Microsoft voert om de Xbox verder te pushen. Na deze 6 weken zou er namelijk een mogelijke actie komen waarbij een gratis game wordt vergeven bij de console. Over dit laatste is echter nog niks bevestigd.

update: dankzij het ontbreken van info vanuit Microsoft had dit nieuws de Gamers.nl redactie nog niet bereikt, maar vanuit verschillende advertentie-kanalen schijnt er nu geadverteerd te worden met deze package.

Of de prijsverlaging van Sony in plaats daarvan een gevolg is op de actie van Microsoft is niet bekend, maar beide giganten houden elkaar goed bij.