Nieuws
The Banner Saga

'Xbox-sidescroller van The Banner Saga-makers bevat rpg-elementen'

Aldus een recente vacature

Geschreven door Michel Musters op
Het nog niet officieel aangekondigde 'Project Belfry' van The Banner Saga-studio Stoic bevat mogelijk rpg-elementen en een lootsysteem.

Dat blijkt uit een recente vacature van het bedrijf. De vacature is niet meer online te vinden, maar Twitter-gebruiker Idle Sloth maakte er een screenshot van. Stoic zou zoeken naar een 'system designer' met ervaring rondom de genres mmo en arpg. Ook moet de persoon ervaring hebben met het maken van systemen gerelateerd aan loot.

Sinds vorig jaar gaan er al geruchten dat Stoic, dat eerder drie games in de The Banner Saga-reeks maakte, werkt aan een exclusieve Xbox-game. Project Belfry zou een sidescroller zijn en qua graphics vergelijkbaar zijn met de PlayStation-game Dragon's Crown en de Studio Ghibli-film Princess Mononoke. 

Het spel is vooralsnog echter niet officieel onthuld, maar diverse journalisten, waaronder Jeff Grubb en Jez Corden van Windows Central, hebben het bestaan van de game bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zelda: Ocarina of Time toegevoegd aan World Video Game Hall of Fame Voormalige Nintendo Amerika-directeur haatte Donkey Konga
0

Reacties op: 'Xbox-sidescroller van The Banner Saga-makers bevat rpg-elementen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.