Xbox Series X-versie van Crash Bandicoot 4 gevonden

Xbox Series X-versie van Crash Bandicoot 4 gevonden

Een Xbox Series X-versie van Crash Bandicoot 4: It's About Time is opgedoken op de leeftijdsclassificatiewebsite van ESRB.

De verschijning van de Series X-versie is opvallend, omdat de game vooralsnog alleen maar beschikbaar is op Xbox One en PlayStation 4. Een next-gen versie is nog niet officieel aangekondigd.

Het is dus mogelijk dat Crash Bandicoot 4: It's About Time ook naar next-gen consoles komt. Het kan ook om een next-gen update gaan, waarmee de huidige versies op de volgende generatie consoles van een technische update worden voorzien om de spellen beter te laten ogen en soepeler te laten lopen. Tot slot kan het ook gewoon een fout van ESRB zijn.

In Crash Bandicoot 4: It's About Time vindt Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. De game is sinds vorige week beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

De game werd met een 9 beloond in de Gamer.nl-recensie: "De kern van de Crash-franchise blijft in Crash Bandicoot 4: It’s About Time intact. Daarbovenop komen erg goed doordacht leveldesign, prachtige graphics en enkele vernieuwingen die de reeks naar het heden brengen. Hulde voor deze comeback waar het plezier op elk moment van afspat!"

Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me niet heel vreemd, zeker gezien de verwachting al was dat de game goed zou verkopen en we aan de voet van next gen launch staan. Lijkt me een leuke game, zeker gezien een aantal irritaties met 3d platformers hierbij zijn geadresseerd zoals het tonen van een schaduw voor betere positie bepaling. Toch zijn 3d platformers niet helemaal mijn ding dus wellicht ergens dat ik hem in een sale koop ofzo.

0

@FishSt1ck inderdaad er verschijnt zelfs een gele cirkel waar je terecht gaat komen.

0
test

@FishSt1ck verwachting maar vergeleken met de triologie die uitkwam verkoopt deze versie 80% minder. Wil hem misschien rond kerst halen voor me zoontje op de switch.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@hulstpower Die 80% minder sales betreft alleen fysieke sales, digitale sales zijn daarin moet meegenomen ;) Denk dat veel mensen ook next gen hype in hun hoofd hebben waardoor current gen games misschien niet interessant zullen zijn.

0

Dat zou helemaal top zijn want ik vind het een geweldige game, neem aan dat die dan ook voor PS5 verschijnt en waarschijnlijk ook de PC :)

0

Aanbevolen voor jou