Xbox Series X-releasedatum zou volgende week worden onthuld

Xbox Series X-releasedatum zou volgende week worden onthuld

De aankondiging van de prijs en releasedatum van Xbox Series X en Series S stond gepland voor volgende week.

Dat laat Xbox-topman Phil Spencer weten in een tweet. "Geweldig om de reacties te zien, ik ben erg trots op hoe het team omging met de onverwachte aankondiging (het zou eigenlijk pas volgende week aangekondigd worden, maar goed...)."

Eerder deze week lekte het bestaan en het uiterlijk van de Xbox Series S al uit. Ook lekten de prijzen en releasedata van de Xbox Series S en Series X uit. Kort erna bevestigde Microsoft het bestaan van de Series S, en gisteren werden ook de releasedatum en -prijs van de Series X onthuld.

Zowel de Xbox Series X als Series S komen op 10 november uit. De Series X kost 499 euro, de Series S kost 299 euro. De goedkopere en kleinere console is qua hardware nagenoeg hetzelfde als de Series X, maar draait games niet native 4K af, heeft geen disk drive en heeft een kleinere harde schijf.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel grappig dat ie zegt was volgende week had zo vermoeden dat het eerst om een leak ging die micro expres had gedaan.

0
test

Waarschijnlijk dan op de 15e, precies een week voordat de pre-orders live gaan. Vond het al zo gek dat ze hem nu aankondigen terwijl je nog niet kan pre-orderen (terwijl Sony het juist andersom doet haha).

0

Aanbevolen voor jou