Xbox Series X ontvangt mogelijk Wolfenstein- en Arkane-collecties

Xbox Series X ontvangt mogelijk Wolfenstein- en Arkane-collecties

Er komen mogelijk collecties voor Wolfenstein en games van Arkane Studios naar Xbox Series X en Series S.

Op de website van de Amerikaanse leeftijdsclassificatie-instantie ESRB worden twee nieuwe collecties specifiek voor Xbox Series X/S genoemd. De eerste is Wolfenstein Alt History Collection en lijkt de vier Wolfenstein-games die MachineGames deze generatie heeft ontwikkeld te bevatten. Dat zijn Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein 2: The New Colossus en Wolfenstein: Youngblood.

De tweede collectie is de Dishonored en Prey Arkane Collection en lijkt de spellen die Arkane deze generatie heeft ontwikkeld te bundelen. De beschrijving praat over vier spellen maar noemt de spellen niet bij naam. Vermoedelijk gaat het om Dishonored en diens vervolg, Dishonored: Death of the Outsider en Prey.

Meer informatie wordt niet gegeven over de collecties. Mogelijk worden ze op een later moment officieel onthuld. Microsoft kocht een paar weken geleden de uitgever van deze spellen, ZeniMax Media en dus Bethesda Softworks, over voor 7,5 miljard dollar. Het zou dus geen verrassing zijn als de collecties alleen op de Xbox-consoles verschijnen.

Prey

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

And so it starts... Hopelijk krijgen ze mooie oppoets beurt in een steady 60fps(+) 4k en komen ze ook in gamepass te staan.

0
test

@kleinekoosjer het komt zo wie zo in gamepass te staan day one. en de update kan je wel vanuit gaan. Keek vanmorgen op google en toen vond ik dat deze bundels al te koop waren op ps4 en xbox one, alleen nu kon ik er niks meer over vinden.

0
test

@hulstpower Dat is nog niet zeker hoor, officieel heeft Microsoft namelijk nog niets gekocht en hebben ze ook nog niets te zeggen over wat er gebeurt met Bethesda. De koop is pas rond in het tweede deel van het fiscale jaar in 2021, als ik me niet vergis is dat na 30 april 2021.

0
test

@hulstpower sorry voor de verbetering maar het is niet zo wie zo maar sowieso😬. Zag het al een paar keer voorbij komen en kon het niet laten om te zeggen 😂

0

Aanbevolen voor jou