Xbox Series X-editie gebaseerd op Diablo 4 schijnbaar in de maak

Xbox Series X-editie gebaseerd op Diablo 4 schijnbaar in de maak

Console zou tegelijk met de game op 6 juni uitkomen

Er komt mogelijk een Xbox Series X uit gebaseerd op Diablo 4.

Dat claimt leaker Billbil-kun, die maandelijks ook correct de PlayStation Plus-games uitlekt. Hij laat weten dat de speciale Diablo 4-versie van de console tegelijk met de game uitkomt op 6 juni. De console zou 559,99 dollar gaan kosten, oftewel 60 dollar meer dan de gebruikelijke Series X-console. 

Het is niet bekend of de game er bij geleverd wordt, maar gezien de prijs is dat een mogelijkheid. Daarbij wordt het een 'bundel' genoemd.

De dataminer heeft nog geen illustratie gedeeld van de speciale editie van de Series X - het is dus niet duidelijk hoe de console er uit gaat zien. Op moment van schrijven is de editie in ieder geval niet officieel aangekondigd.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De afgelopen weekenden zijn er bèta's gehouden van het spel, waarbij het eerste gebied van de game, Fractured Peaks, verkend kon worden. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er is aangegeven dat de game niet naar game pass komt, maar ik blijf hopen!

0
test

@Krulletje Dit is 1 van de weinige games waar ik de volle mep voor over heb. Dat gezegd hebbende zou Gamepass natuurlijk super nice zijn.

0

@The_Stifmeister Snap ik zeker! Ik heb alleen nog nooit een Diablo game gespeeld, dus als het dan op game pass komt is het het ideale moment voor mij om het uit te proberen.

0

Aanbevolen voor jou