Xbox Series-versie Baldur’s Gate 3 is in ontwikkeling

Xbox Series-versie Baldur’s Gate 3 is in ontwikkeling

Larian Studios ontwikkelt een Xbox Series-versie van Baldur's Gate 3, maar kondigt die pas aan wanneer de studio zeker genoeg is van deze versie.

Tijdens de State of Play-presentatie eerder deze week werd aangekondigd dat de uiteindelijke versie van Baldur's Gate 3 op 31 augustus uitkomt - niet alleen op pc, maar ook op PlayStation 5. Fans vroegen zich af waarom er nog geen Xbox Series-versie werd genoemd.

Molly Carroll, hoofd van communicatie bij Larian, liet op Reddit weten wat er aan de hand is: "We werken al een tijdje aan een Xbox-versie van Baldur's Gate 3, maar hebben te kampen met wat technische problemen, vooral in splitscreen co-op. We werken nog aan de Xbox-versie, maar voelen ons nog niet zeker genoeg om het aan te kondigen. We kondigen niet graag iets aan voordat we er klaar voor zijn, want we willen mensen geen onterechte hoop geven."

Het lijkt er dus op dat het wel Larians intentie is om Baldur's Gate 3 naar Xbox Series te brengen, maar dat het nog niet helemaal zeker is of de versie doorgaat. Carroll verzekert in ieder geval dat er geen afspraken zijn gemaakt om de game tijdelijk exclusief op een specifiek platform uit te brengen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola dit soort berichten komen verdacht vaak naar voren als studio's aan Sony zijn gelieerd. Het Sony kamp is bovenmatig negatief over de concurrentie t.o.v. de concurrentie. Dit wekt de suggestie dat het aan de Series X ligt terwijl het toch wel duidelijk is dat dat een prima platform is o.g.v. multiplayer/coop.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou