Xbox Series-update voor Hellblade: Senua's Sacrifice nu uit

Xbox Series-update voor Hellblade: Senua's Sacrifice nu uit

Microsoft bracht gisteren een Xbox Series X en S-update voor Hellblade: Senua's Sacrifice uit.

Dankzij de update draait de Xbox One-versie van het spel nog beter op Xbox Series X en S. De graphics ogen mooier, mede dankzij de DirectX-raytracing en een resolutiemodus. De update kan gratis worden binnengehaald voor iedereen die Hellblade fysiek of digitaal op Xbox One heeft aangeschaft en een Xbox Series X of S heeft. De game en bijbehorende update zijn ook voor Game Pass-abonnees beschikbaar.

Hellblade verscheen in 2017 voor PlayStation 4 en pc. In 2018 kwam de game ook naar Xbox One, en een jaar daarna naar Nintendo Switch. Inmiddels is ontwikkelaar Ninja Theory onderdeel van Microsoft. Het vervolg, Senua's Saga: Hellblade 2, komt dan ook alleen maar naar Xbox-consoles en pc. Het is ook onwaarschijnlijk dat een next-gen update voor PlayStation-consoles verschijnt.

De eerste Hellblade heeft veel awards geworden, mede dankzij de volgens critici indrukwekkende wijze waarop de game de mentale problemen waar het hoofdpersonage mee worstelt in beeld brengt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag gisteren de trailer, moet nog 1 achievement halen dan heb ik ze allemaal dus mooie rede om de game weer op te pakken. Ik hoorde ook dat je chapters kan laden nu, maar heb dit nog niet gestest dus niet zeker of het waar is.

0

@hulstpower vond dit echt een pareltje kwa sfeer misschien toch nog een keer doorlopen

0

@Roy36NL Ben nu net weer vlak bij het einde van de game, echt een fantastische game. Heb hem in het begin een paar keer neer moeten te leggen, iets te freaky voor mij op dat moment.

0
test

@Roy36NL ja moet je zeker doen, dit is 1 van de weinige games die je met headphones op moet spelen

0

Aanbevolen voor jou