Xbox Series S komt op 10 november uit

Xbox Series S komt op 10 november uit

De Xbox Series S verschijnt op 10 november, zo heeft Microsoft bevestigd.

Het bedrijf plaatste gisteravond een nieuwe versie van de onthullingstrailer van de console online. De trailer is hetzelfde als de video van gisterochtend, op één detail na: aan het einde is de releasedatum van 10 november te zien.

De Xbox Series S lekte gisterochtend uit. Microsoft onthulde de console kort daarna. Het is een minder krachtigere versie van de Xbox Series X. Games draaien op de Series S in 1080p, al is er wel 4k-upscaling. Ook heeft de console geen diskdrive. De console kost 299 euro, terwijl volgens geruchten de Series X 499 euro gaat kosten.

Een releasedatum voor de Series X is er nog niet, al lijkt het waarschijnlijk dat die console op dezelfde dag uitkomt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verwacht de prijs van zowel series x als ps5 dat die nu wel gaat aankomen 1 van deze dagen. 10 november dan maar vrij nemen alvast.

0

@hulstpower tot en met de kerst 😃 wel weer zin in hoor nieuwe consoles

0
test

@Roy36NL Ja heb er ook wel zin in. Jammer dat halo alleen is uitgesteld van mij had die grafics patch ook later mogen komen als ze de game 10 jaar gaan ondersteuen lag ik er niet zo wakker van. Benieuwd wat nu hun game word sony heeft spidey man met myles als complete game met ray tracing.

0
test

@hulstpower 2 maandjes; het gaat nu rap. Echt mega zin in.

0
test

@kleinekoosjer Ja heb nog even een vakantie er tussen zitten voor die tijd dus als ik terug kom is het 2 weken werken en dan komt ie al weer.

0

@niqomipa Ik ben echt zo benieuwd naar die game en of CDPR het lukt om hetzelfde niveau te halen m.b.t world building als in The Witcher 3.

0

Aanbevolen voor jou