Xbox reageert op gebrek aan The Game Awards-aankondigingen

Xbox reageert op gebrek aan The Game Awards-aankondigingen

Xbox-marketingbaas Aaron Greenberg heeft gereageerd op het feit dat er volgens sommigen weinig exclusieve Xbox-games werden getoond tijdens The Game Awards eerder deze week.

Sommige fans claimden dat er te weinig exclusieve Xbox-games waren te zien tijdens de show, terwijl er wel (tijdelijk) exclusieve PlayStation-games zoals Death Stranding 2, Final Fantasy 16 en Forspoken werden getoond.

Greenberg reageerde daar indirect op in een tweet: "We hebben veel dat we willen tonen van en delen over een ongelooflijk tof jaar in de vorm van 2023. Ik stel het op prijs dat mensen niet kunnen wachten om er meer over te weten te komen. Timing is alles, maar maak je geen zorgen, je hoeft niet lang meer te wachten om er achter te komen wat onze volgende stappen worden."

Van een aantal games is al bekend dat ze in 2023 op Xbox (en pc) verschijnen. Zo komt Bethesda met Redfall en Starfield en is ook bekend dat Stalker 2 in 2023 verschijnt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Zoveel studio’s gekocht de laatste jaren en er komt verdomd weinig uit. Zelfs met de meeste roze bril op moet je inzien dat dat belachelijk is.

0
test

@Ziminar eens. De originele aankondigingen waren allemaal super tof maar daarna werd het muisstil. Erg vervelend gezien ik nu onderhand ook wel eens met die titels aan de slag wil gaan.

0
test

@Ziminar als je kijkt wat er komt in 2023 is dat niet weinig hoor. Forza motorsport, red fall en starfield dan 3rd party stalker 2 en atomic heart en dit is allemaal in 1e helft van 2023. Als ze hun belofte van e3 waar maken dat deze games toen in 12 maanden uitkomen. Ik heb ook een roze bril op van xbox maar dit jaar moeten ze nu wel belofte waar maken kan niet meer uitstellen en geen smoesje meer

0
test

@hulstpower Idd er komt genoeg uit maar ze moeten het wel waar maken. Playstation heeft ook niet veel gehad sinds launch dat er meer getoond is ok maar niks om over naar huis te schrijven op Death Stranding 2 na wat dan weer een specifieke doelgroep treft.

0

@Ziminar Goede games ontwikkelen kost jaren en in 2020 en 2021 is er wel aardig wat uitgekomen. Vervelend is wel dat starfield uitgesteld is. En elders scrolls 6 laat veel te lang op zich wachten. Jammer dat zoveel games de aangekondigde releasedatum niet halen. Inmiddels geloof ik al die nieuwsberichten met releasedatums ook niet meer. Eerst zien dan geloven.

0

@Ziminar ik denk dat ze eerst de deal met Activision Blizzard rond willen hebben. Staat natuurlijk erg slecht als je allerlei aankondigingen doet en ook nog de grootste uitgever ter wereld over wilt nemen.

0
test

@JustlikeNiko dat kan maar dat kan ook nog jaren duren, als ftc echt door gaat met een rechtzaak. Ik zeg als ze door gaan want ze kunnen het nog onderling uitkomen en dan dat micro beloftes doet op papier. Maar als ze dat niet komen dat komt de zaak eerst voor bij de ftc eigen rechten stel deze kiest kant van de ftc zelf dan micro in beroep gaan (dacht federaal) en deze zal micro met de punten die ftc nu noemt winnen waarachijnlijk. Maar uk kan ook deze kant op gaan ik verwacht het wel sinds die heel duidelijk beetje Sony kant kiest. Eu weet ik niet omdat weer snel naar buiten brachten dat micro zich wel aan afspraken hield of juist niet dingen had belooft die ze niet na kwamen.

0
test

@Ziminar Een goede game maken duurt wel meer dan een paar jaar

0

Aanbevolen voor jou