Xbox One-update implementeert mobiele aankopen | Gamer.nl

Xbox One-update implementeert mobiele aankopen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De aankopen kunnen gedaan worden via Xbox.com of de mobiele app Xbox SmartGla . Wanneer de koper automatische updates heeft ingeschakkeld wordt de content tevens direct gedownload. 

Met de nieuwe update wordt het hoofdmenu van de Xbox One ook uitgebreid. Zo wordt er een notificatie gegeven wanneer er een controller bijna leeg is en is er meer informatie over vrienden beschikbaar in het menu. Hierbij horen leaderboards waarin de speler kan zien wie van zijn vrienden de meeste achievements of gamerscore heeft gehaald. 

Tot slot wordt er ondersteuning voor 3D blu-ray's toegevoegd. Eerder was het enkel mogelijk om normale blu-ray's af te spelen. Op de PlayStation 4 is het vooralsnog niet mogelijk om 3D blu-ray's te draaien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou