Nieuws

Xbox One-systeemupdate voegt de nieuwe Avatars toe

Ook Dolby Vision HDR-videostreaming

Geschreven door Michel Musters op
Op moment van schrijven wordt er wereldwijd een systeemupdate voor Xbox One uitgerold. Deze voegt onder andere de nieuwe Avatars toe.

Microsoft test het nieuwe uiterlijk van de Avatars als geruime tijd. Deze figuurtjes die spelers kunnen vormgeven en aankleden zoals men dat zelf wilt, werden op de Xbox 360 al geïntroduceerd. De nieuwe Avatars zien er een stuk moderner uit en hebben meer opties. Men kan ook de oude versie van de Avatars houden.

Verder is het nu mogelijk om het Xbox One-menu met Cortana en Alexa-apparaten te besturen. Tevens is Dolby Vision HDR-videostreaming toegevoegd. Netflix-leden kunnen hier gebruik van maken, maar de komende maanden moeten er meer apps voor uitkomen. Tot slot heeft Narrator vijf nieuwe talen gekregen, waaronder Nederlands.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dit is de Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4 Assassin’s Creed Rebellion komt op 21 november naar iOS en Android
1

Reacties op: Xbox One-systeemupdate voegt de nieuwe Avatars toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Oxymorphone

    • 13 oktober 2018 17:20
    Verdorie, kan nog steeds de navigatie geluiden niet uitzetten. Bleep, bleep, swoosh, shwaap, bleep. Maar goed, we kunnen nu een tomboy met robot arm, negeroide man met emo-haar of een metrosexueel met verkeerde lichaams proporties door alleen het bovenlijf te trainen zijn, ja een hele verbetering!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.