Xbox One deze feestdagen in prijs omlaag in de VS | Gamer.nl

Xbox One deze feestdagen in prijs omlaag in de VS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De prijs van 349 dollar geldt voor het normale model en de A a in's Creed: Unity- en Sunset Overdrive-bundels. De Call of Duty: Advanced Warfare-bundel kost in plaats van 499 dollar straks 449 dollar. Microsoft meldt dat de prijsdaling na 3 januari 2015 weer teruggedraaid wordt.

De console kostte bij lancering vorig jaar nog 499 dollar inclusief Kinect. Een model zonder Kinect verscheen in juni en kostte 399 dollar. De Xbox One-console zonder Kinect kost in Europa 399 euro. Het is niet bekend of Microsoft van plan is om in Europa een soortgelijke actie te houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou