Xbox Live Summer Update wordt nu uitgerold | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de update krijgen eigenaren toegang tot Games on Demand, waarmee er diverse, reeds verschenen games gedownload kunnen worden. De winkel begint met twintig games, waaronder A a in's Creed, Call of Duty 2 en Perfect Dark Zero.

Ook is er nu een Avatar Marketplace, waar nieuwe kleding en acce oires voor de Avatars gekocht kan worden. Er is diverse merkkleding beschikbaar van onder andere Adidas, Quiksilver, Roxy en Tokidoki. Daarnaast is er ook kleding beschikbaar uit games om de Avatar mee aan te kleden.

Sorteren

Nadat de update is gedownload krijgen gebruikers de optie hun vriendenlijst op verschillende manieren te sorteren, bijvoorbeeld op Gamertag of status. Ook kan elk product dat op Xbox Live Marketplace staat nu beoordeeld worden met een vijfsterrensysteem. De ondersteuning voor Matchmaking is tevens verbeterd.

Later dit jaar verschijnt er nog een update die het mogelijk maakt gebruik te maken van Last.fm, Facebook en Twitter.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou