Xbox Live ook tijdelijk offline na aanval | Gamer.nl

Xbox Live ook tijdelijk offline na aanval | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Niet iedereen had inlogproblemen. Zo kon op de Xbox One door de meesten worden ingelogd, maar op Xbox 360 niet. Problemen met het spelen van Diablo 3 doen zich nog steeds voor, maar de inlogproblemen zijn inmiddels verholpen, zo laat Microsoft weten.

LizardSquad viel gisteren PlayStation Network aan en liet vervolgens het vliegtuig waarin John Smedley, president van Sony Online Entertainment, landen door een dreigtweet. Daarnaast kregen Battle.net, Path of Exile en League of Legends dit weekend DDOS-aanvallen op hun dak.

Is anyone having i ues with the Xbox Live Login servers?

— Lizard Squad (@LizardSquad) August 24, 2014

Sup XBL Login, just performing tests.

— Lizard Squad (@LizardSquad) August 25, 2014

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou