Xbox Live Marketplace te bekijken op je PC | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft heeft een website gelanceerd waarop je Xbox Live Marketplace kan checken zonder überhaupt je Xbox aan te zetten. Xbox Live Pipeline laat je demo's, trailers, thema's en andere downloadable content bekijken.

Ondanksdat het onmogelijk is er iets van te kopen, is het waarschijnlijk datde site populair wordt onder gamers die de frustratie van de onhandigebrowsemogelijkheden op de Xbox zelf niet langer kunnen verdragen.

Naastalle content zichtbaar maken zonder aan je Xbox gekluisterd te zitten,hoopt Microsoft zo Xbox-hardware aan te prijzen. Zoals de Xbox LiveVision camera, die wordt aangeprezen tu en de advertenties voorMicrosoft Points.

Er zijn echter ook tegenslagen, er is op hetmoment namelijk nog geen mogelijkheid om alles te sorteren op de datumdat het gepost werd. Dat maakt het dan ook lastig om te zien wat erdaadwerkelijk nieuw is, temeer omdat er bijvoorbeeld Xbox Live Arcadetitels de demo-pagina bevuilen.

Microsoft zal dit waarschijnlijk aanpa en naarmate de gebruikers meer feedback geven.

Alslaatste is het ook nog mogelijk dat de Pipeline service ook nog door PCeigenaars gebruikt kan worden, naast het gewone browsen. Microsoftheeft de laatste paar maanden een groot punt gemaakt van Cro -platformgaming tu en Xbox 360, PC en mobieltjes tijdens hun Live Anywherecampagne.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou