Xbox Live komt mogelijk naar Windows Mobile | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsoft kondigde via de vacature aan dat het bedrijf Live, dat op de Xbox 360 gebruikt wordt om gamers online met elkaar te verbinden, ook op andere platformen wil lanceren. Microsoft zocht een manager voor Windows Mobile die "het platform groot kan maken en games die Xbox Live-opties hebben naar Windows Mobile kan brengen".

Volgens de vacature, die inmiddels gevuld is, gaat deze persoon zich "specifiek richten op wat Live voor games op het mobiele platform kan gaan betekenen, zoals integratie van Xbox Avatars, sociale interacties en gameplay verspreid over meerdere schermen".

Microsoft denkt er al langer over om Xbox Live op andere apparaten naast de Xbox 360 te lanceren. Zo was het met Live Anywhere de bedoeling dat mensen uiteindelijk met elk apparaat toegang konden krijgen tot Xbox Live. Dit is echter nooit van de grond gekomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou