Xbox Live Gold-games van maart onthuld

Xbox Live Gold-games van maart onthuld

Microsoft heeft de Xbox Live Gold-games van de maand maart aangekondigd.

Dat deed het bedrijf zoals gebruikelijk via Xbox Wire. Allereerst is er Truberbrook, die de gehele maand maart geclaimd kan worden door Xbox Live Gold-leden. In deze adventuregame verkennen spelers het gelijknamige Duitse dorpje, waar niets is wat het lijkt. De omgeving is met de hand opgebouwd, wat het spel een uniek uiterlijk geeft.

Ook de gehele maand te claimen voor Xbox Live Gold-leden is Sudden Strike 4 - Complete Collection. Het pakket bevat niet alleen de klassieke Tweede Wereldoorlog-strategiegame, maar ook de vijf verschenen downloadbare pakketten.

Tot slot kan Lamentum van 16 maart tot 15 april geclaimd worden. Deze pixelachtige actiegame draait om jonge aristocraat Victor Hartwell, die zijn vrouw wil redden van wezens die zo uit een nachtmerrie lijken te zijn gekomen. De drie games zijn in onderstaande video in actie te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen ze hier niet beter mee stoppen? Degene die xbox live hebben combineren dat toch vaak met gamepass tegenwoordig. Ik snap dat je die games niet echt in bezit hebt maar of je nou vrolijk wordt van die game with gold games..

0
test

@Robskeee precies zo denk ik er ook over. In vergelijking met Playstation. Sons krijgen ze daar een game die nog geen eens 1 jaar oud is. Als voorbeeld Evil Dead the game

0

Aanbevolen voor jou