Xbox Live Games with Gold van juli bekendgemaakt

Xbox Live Games with Gold van juli bekendgemaakt

Microsoft heeft bekendgemaakt welke games leden van Xbox Live Gold in juli kosteloos kunnen claimen.

Zo is er Beasts of Maravilla Island voor Xbox One, dat de gehele maand juli te claimen valt. Spelers verkennen een 3D-jungle vol met leven en lossen allerlei puzzels op. Ondertussen kunnen er foto's van opmerkelijke dieren gemaakt worden. Van 15 juli tot 16 augustus is de Xbox One-game Relicta te claimen, waarin spelers een verlaten maanbasis verkennen. Er moeten niet alleen puzzels opgelost worden, er wordt ook gezocht naar een geheim dat het lot van de mensheid wel eens voorgoed kan veranderen.

Qua Xbox 360-games (die ook op Xbox One speelbaar zijn) komen er ook twee spellen beschikbaar. Van 1 tot en met 15 juli is dat Thrillville: Off the Rails, waarin spelers hun eigen pretpark runnen. Van 16 tot en met 31 juli komt de geprezen dungeon crawler Torchlight beschikbaar. Meer informatie is op Xbox Wire te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er zullen weer veel mensen zijn die gaan klagen over de games. Dus hier maar alvast.. als de games je niet bevallen dan claim en download je ze niet. Torchlight is een erg leuke game! Speel zelf Torchlight 2 op het moment.

0
test

@Riyakuya als je het vergelijkt met PlayStation is het wel erg slecht ja. Ze geven gewoon wat troep zodat ze de belofte na kunnen komen. Maarja gamepass maakt het daarentegen het wel weer goed.

0
test

@MissMeNL ze zullen de focus nu inderdaad vooral op gamepass leggen. Persoonlijk vind ik het geen troep. Het is zeker geen crash 4 zoals op ps plus maar Torchlight bijvoorbeeld is een hele goede game.

0

Aanbevolen voor jou