Xbox Live Games with Gold van april onthuld

Xbox Live Games with Gold van april onthuld

Met Peaky Blinders: Mastermind en Out of Space: Couch Edition

Microsoft heeft de Xbox Live Games with Gold van april aangekondigd.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire. Van 16 april tot 15 mei is de game Peaky Blinders: Mastermind te claimen door Xbox Live Gold-leden. In deze game met een isometrisch perspectief besturen spelers de welbekende bende terwijl ze proberen aan de macht te blijven. De zes leden hebben elk hun sterke en zwakke punten. Soms moeten spelers een agent omkopen, andere keren juist een deur intrappen en wat nodige klappen uitdelen. Daarbij kan men de tijd vooruit en achteruit spoelen.

De gehele maand april is daarnaast Out of Space: Couch Edition te claimen. In deze strategische survivalgame die in co-op gespeeld kan worden beginnen spelers in een klein ruimteschip dat geïnfecteerd is met een buitenaards goedje. Spelers moeten het schip schoon zien te krijgen en de aliens die het goedje achterlaten de ruimte in schieten.

Meer informatie over de games is op Xbox Wire te vinden.

Xbox Live Gold

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is overduidelijk wat ze hier doen, zo onaantrekkelijk mogelijk maken om straks verkapt naar gamepass verplicht te worden. Ze probeerde het eerst met een prijsstijging voor XBL gold waarbij het halve internet over ms heen viel, dus die draaide ze terug. om tegelijk jaar-abbonementen voor gold af te schaffen, enkel nog 1 of 3 maanden beschikbaar (en verkapt duurder, op de xbox website, ik ben bewust ervan dat je nog wel 1 jaar gold hier en daar digitaal kan kopen, maar voor hoe lang nog?) Xbox Live gold is een doorn in het oog van ms op dit moment, ze kunnen het niet afschaffen en online gamen gratis maken, maar ze kunnen het ook niet zo aantrekkelijk maken met dikke AAA titels of daadwerkelijk goede games. beide opties zitten gamepass in de weg.

0

@ali3n8tor xbox live afschaffen en alleen nog maar GPU aanbieden. Problem solved.

0

Aanbevolen voor jou