Twee weken geleden berichtten we over de komst van The Maw, een Xbox Live Arcade-titel met in de hoofdrol een veelvraat en zijn baasje. En nu, amper twee weken later, laat Twisted Pixel Games al weten bezig te zijn met extra content.

Die content komt er in de vorm van drie nieuwe levels. Levels die worden aangeboden zijn als het ware verwijderde scènes die tussen de originele levels door lopen. Zo zal het Brute Force-level zich afspelen tussen het tweede en het derde level. Frank en Maw worden daarin achterna gezeten door een groep Brutes (een elite eenheid van de Bounty Hunters). In River Redirect, dat zich afspeelt na het zesde level, mogen Frank en Maw proberen om een rivier om te leiden, om zodoende voorbij een hels inferno te geraken. Het laatste level, The Speeder Lane, bezorgt Frank en Maw de trip van hun leven wanner ze met een gestolen Bounty Hunter Speeder doorheen een blokkade moeten breken.

De drie levels zijn apart te downloaden en kosten per stuk 100 Microsoft Points. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar volgens de makers zijn de levels binnen enkele weken te downloaden via Xbox Live.