Nieuws

Xbox-launchgame The Ascent uitgesteld naar 2021

Cyberpunk

Geschreven door Erik Nusselder op
De actie-RPG in cyberpunkstijl The Ascent komt niet meer uit bij de release van de Xbox Series X en S. Het spel van ontwikkelaar Neon Giant is uitgesteld naar 2021.

Er werken maar elf mensen in het team van Neon Giant, maar de ontwikkelaar zegt ambitieus te zijn met de game. "Met verwoestbare omgevingen, solo- en coöp-gameplay, bionische verbeteringen, aanpasbare wapens en een verhaal dat je meeneemt van de diepe sloppenwijken tot luxueuze sferen, heeft het team een levende cyberpunk-wereld gemaakt die kan wedijveren met de beste scifi-boeken."

The Ascent werd aangekondigd tijdens de eerste Inside Xbox-stream over de next-gen consoles. Heel het spel kan alleen of tot en met vier spelers online of lokaal gespeeld worden. Een precieze releasedatum is nu niet bekend, maar het spel zal uitkomen op Xbox One, Xbox Series X en S, en pc. Ook is het spel direct bij launch beschikbaar via Game Pass.

In een nieuwe video laat Neon Giant een stuk gameplay zien van de rpg, die vanuit isometrisch standpunt wordt gespeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Dwangsom van maximaal 10 miljoen opgelegd voor lootboxes in FIFA Gratis PS5-adapter voor PS VR kan nu worden besteld
1

Reacties op: Xbox-launchgame The Ascent uitgesteld naar 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    RoepieRoepie84

    • 30 oktober 2020 10:31
    Another one bites the dust…🎵😒

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.