Xbox kondigt binnenkort mogelijk aankoop van drie studio's aan

Xbox kondigt binnenkort mogelijk aankoop van drie studio's aan

Volgens geruchten zou Microsoft Xbox binnenkort wel eens de aankoop van drie studio's kunnen aankondigen.

The Verge-journalist Tom Warren meldt dat min of meer op Twitter. Microsoft is op dit moment eigenaar van 23 game-ontwikkelaars, maar op Twitter meldt hij dat "26 zeker meer is dan 23". 

Eerder deze week liet Microsofts Matt Booty weten dat het bedrijf "blijft kijken naar meer studio's waarmee we geweldige mensen, geweldige teams en geweldige ideeën aan onze line-up kunnen toevoegen."

Microsoft kondigde de afgelopen jaren al de aankoop van ontwikkelaars en uitgevers als Bethesda (via moederbedrijf ZeniMax), Ninja Theory, Double Fine, Obsidian, Playground Games en InXile aan. 

Het bedrijf houdt aanstaande zondagavond zijn E3-persconferentie. Mogelijk worden er daar meer aankopen onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat maar komen! Het zal zeker nodig zijn als ze hun uitspraak van 'ieder kwartaal een nieuwe first party release' willen waarmaken.

0
test

gerucht is avalanche studio en crytek als er iets van waar is dan zal het zondag wel bekend worden gemaakt.

0
test

@hulstpower Klopt, IO Interactive, Avalanche en Crytek.

0
test

@MelvinChowder ja die laaste was ik even vergeten ja io interactive, die geloof ik nog wel het meest sinds gerucht ook is dat ze aan een game werken voor xbox al een tijdje.

0

@MelvinChowder Verdomme, dan heeft MS een paar dijken van engine bouwers in huis. Als ze het voor elkaar krijgen om de smoothness van IDTech 7, modulariteit van Creation en de graphische kracht van CryEngine in één te combineren hebben ze een monster van een engine.

0

@hulstpower nou een nieuwe crytek met ray tracing laat maar komen

0
test

@Roy36NL the crysis zou het gaan heten volgens de insiders met full ray tracing 60 fps en op series s/x en pc. Maar dit is een gerucht wat ik zag of het waar is weet ik niet. En het is een soft reboot zeiden ze het staat los van vorige delen maar ook weer niet.

0

Aanbevolen voor jou