Nieuws
xbox

Xbox Insiders kunnen gameclips niet meer direct delen via sociale media

Delen van clips gaat nu eerst via telefoon

Geschreven door Marvin Toepoel op
Het lijkt erop dat Xbox-gebruikers binnenkort niet meer hun gameclips direct vanaf de Xbox kunnen delen met sociale media. Er komt een stap tussen.

Dat blijkt uit een recente update voor het Xbox Insider-programma, en werd opgemerkt door Windows Central. In de nieuwste versie van het besturingssysteem zijn sociale media als Twitter aan de “mobiel delen”-optie toegevoegd en kunnen gebruikers niet meer direct vanaf de Xbox Dashboard een clip delen op sociale media.

Hierdoor moeten gebruikers eerst een clip uploaden naar een smartphone voordat ze hem op sociale media kunnen delen, wat dus een extra stap is. Voorheen was het mogelijk om clips via de Game DVR-functie te bewerken en delen op sociale media.

Het Xbox Insider-programma geeft gebruikers de mogelijkheid om vroegtijdig bepaalde Xbox-systeemupdates uit te proberen, om daarna feedback te kunnen geven. Als een update beschikbaar is voor Insiders, betekent dat nog niet dat hij ook uitrolt voor andere gebruikers, maar het is wel een stap die veel updates voor Xbox-consoles moeten nemen voor ze wereldwijd uitkomen. 

Bron: Windows Central

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Warzones Rebirth-eiland krijgt volgende week een ‘facelift’ Metacritic-gebruikersscore Gran Turismo 7 is de laagste ooit voor een Sony-game
0

Reacties op: Xbox Insiders kunnen gameclips niet meer direct delen via sociale media

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.