Xbox-hoofd reageert op Perfect Dark- en Fable 4- geruchten

Xbox-hoofd reageert op Perfect Dark- en Fable 4- geruchten

Aaron Greenberg, het hoofd van marketing bij Xbox, heeft gereageerd op de geruchten over Twitter-accounts van Fable 4 en Perfect Dark die fans lieten speculeren over mogelijke nieuwe games die in ontwikkeling zijn.

Fans hebben Twitter-accounts gevonden van zowel Fable als Perfect Dark. Volgens Greenberg is het Perfect Dark-account van een fan. Dit account werd gevolgd door Xbox-veteraan Ken Lobb dat geruchten deed oplaaien over de legitimiteit van het account. Volgens Gamespot heeft de beheerder van het account gezegd het account over te dragen aan Microsoft, maar dat is nog niet gebeurd.

Het inactieve Fable 4-account is wel van Xbox zelf, maar volgens Greenberg is dat voor de ip-bescherming van games op social media. “Ik weet dat iedereen hongerig is voor nieuws, maar het spijt me dat dit je hoop heeft gegeven”, zegt Greenberg op Twitter. “Deze accounts zijn al jaren inactief en zijn alleen gemaakt om onze ip-merken te beschermen.” De tweet van Greenberg is hieronder te bekijken.

Meer informatie over de first party-games voor de Xbox Series X wordt in juli onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Las laast dat de nieuwe studio waar men verwacht dat ze werken aan perfect dark reboot dat dit een hele nieuwe ip zal gaan worden. Maar denk dat binnen nu en en mid juli zal xbox wel ze show geven en weten we meer.

0

Ik ben al jaren trouwe Xbox-fan. "wet der gewoonte". Maar na een teleurstellende generatie ga ik toch echt switchen naar de Ps5 als xbox niet sterke games aankondigt voor de launch van de next gen. Ik zie momenteel gewoon echt geen rede om bij Xbox te blijven wanneer ze dit niet doen. Gamepass is super, maar uiteindelijk wil ik gewoon de AAA games spelen en lap ik liever daar de volle mep voor. Als het volgende xbox event weer teleurstellend is gaat de ps5 in de pre order.

0
test

@Frez Ja ik begrijp wat je bedoelt ik ben al sinds de 1e gen bij Xbox maar current gen had veel beter gekund. Ook het gemis van vr is heel zonde deze gen was het al zichtbaar ook al zijn de meeste psvr games fancy techdemo's, denk ik dat de PSVR2 wel de grote vr titels gaat krijgen zoals Half Life: Alyx of een nieuwe VR Killzone maar dan echt net zo groot aangepakt als de nieuwe half life.

0
test

@TommyVercetti fancy techdemo's ? Dat gedownplay altijd, echt, psvr games zijn geen tech demos maar games, ik heb al een paar honderd uur in FIrewall zitten, en Astrobot al tig keer uitgespeeld, elk weekend wel even een potje Tetris VR of oldskool knallen met REZ in vr. Dat vr games zijn geen echte games geleuter kan alleen maar komen van mensen die geen vr hebben. is het een Niche? sure, Maar ga het niet downplayen als tech demos, dan weet je niet waar je over praat.

0

Aanbevolen voor jou